Нашата мисия

Campfire води хората в планината, За нас

Мисия

Водим хората в планините.

Визия

Израстваме заедно като общност от активни хора, преодолявайки физически и психически предизвикателства.

Ценности

Водим се от сигурността, професионализма и желанието ти да си активен. Пазим природата и културното наследство и се вдъхновяваме от тях. Помагаме да развиваш двигателна култура, да опознаеш нови места, да си намериш готина компания със сходни интереси и да създадеш незабравими спомени.

Програма “Заедно навън”

Ако вече си бил с нас в планината, от всяко пътуване оттук нататък спестяваш 10%!

Освен това:

10% Отстъпка от наем на екипировка: бивачно оборудване, колела или каяци

10% намаление в магазина за екипировка Outsider-bg.com

Ако искаш първи да научаваш за нашите оферти, може да се абонираш за месечния ни бюлетин, в който ще те информираме за програми, скрити красоти и промоции, или да се включиш във FB групата ни “Около лагерния огън”.

Ще ти предлагаме и участие в томболи с награди, които също ще пускаме веднъж в месеца.

Благодарим ти предварително!

Екип

Нашите високо обучени и oтдадени водачи са на ваше разположение 

Campfire води хората в планината, За нас
Campfire води хората в планината, За нас
Веселин Дургов
Основател
Здравейте природолюбители и естествоизпитатели 🙂 Казвам се Веселин Дургов и съм основател на „Campfirebg”. Израснал съм на кръстопът между Рила, Родопи, Средна гора и Горнотракийската низина. Огромното разнообразие на района обуславя и любовта ми към българската природа. Записах и завърших курс за „Планински водачи” към АПХ (2015г.). След това завърших курс по „Екскурзоводство” (2016 г.). Членувам и в няколко организации със сходна дейност- „Диви Родопи“ и „Планинско спасяване Пазарджик“. През 2019г. "Campfirebg" придоби туроператорски лиценз. Основното за мен е не просто разходки в природата, а човекът и неговия стремеж за развитие! А какъв по-мощен източник на вдъхновение и мотивация от живата природа с нейното съвършенство и баланс? "Campfirebg" нямаше да съществува без подкрепата на Станимира Стефанова.
Campfire води хората в планината, За нас
Десислава Георгиева
Инструктор по Йога
Здравейте търсещи хора Казвам се Десислава Георгиева. По професия съм дентист, но в свободното си време преподавам йога в арт студио Shanti, намиращо се в гр. Пловдив. Най - важното за мен е да съм близо до природата. Там са корените ни, там е изворът на мъдрост, сила и енергия. Занимавам се активно с Йога от 7 години, а от 3 - преподавам. Йога е уникален способ до изучиш себе си, да се превърнеш в свидетел на собственото си израстване и разцъфтяване. Тези практики са още по-силни когато са сред естествена среда!
Campfire води хората в планината, За нас
Любо Георгиев
Маркетинг специалист
Здравейте, аз съм Любен. Освен с водене се занимавам и с маркетинг частта. Мога да опиша себе си с една дума - изследовател. Страстта ми към приключенията по света е съчетана с желанието ми да се уча и преподавам своя опит, едновременно. Зад гърба си имам множество интернационални младежки проекти свързани с неформални обучения и семинари за личностно развитие. Обичам колоезденето и съм голям фен на историята. Имам нестандартен поглед върху маршрутите и туристическите атракции.
Campfire води хората в планината, За нас
Пламен Гонев
Фотограф
Здравейте, казвам се Пламен Гонев Занимавам се професионално с фотография от близо 10г. а от 3г. снимам и видеа. Да уловиш светлината, отразена в планината освен, че е изкуство е и велико чувство. За мен природата е дар, която няма господар. Да я снимам и обичам аз мога и с дни в прелестите и с възхищение да бродя!
Campfire води хората в планината, За нас
Лозан Богданов
Планински водач
Здравейте, казвам се Лозан Богданов, на 34 години съм от София. Занимавам се професионално с планинарство от 2019 година след завършен курс за „Планински водач“, към АПХ. Обичам да прекарвам времето си сред природата, като турист и като професионален гид. Любител ботаник съм. За мен представлява особен интерес взаимовръзката човек- природа. Обходил съм почти всички планини в родината, но все още има диви места, които не съм посещавал и ще се радвам да го направим заедно. Вярвам, че има на какво взаимно да се научим, докато споделяме времето в планината. Щастлив съм, че имам възможността да практикувам професията си и по този начин да допринеса за вашата сигурност и приятно прекарване в планината.
Campfire води хората в планината, За нас
Atanas Bakalov
Yoga instructor
Namaste from a yoga-loving soul to all yoga followers! I have been practicing integral yoga since 2005. Going through a lot of hardships in life, I found peace in my inner self and healed my body through yoga practices. Then I realized that I have to share this wonderful knowledge with other people and since 2008 I have been leading yoga classes in various studios in Sofia in classical yoga, stretching and power yoga. Yoga is complete only if the exercises are combined with breathing techniques and meditation to calm the mind. I am grateful to all the teachers from the Art of Living Foundation. I have done my practices on the train, on the bench and wherever I have been, but I found it most rewarding when done in nature! I can't wait to go on our next adventure together.
Campfire води хората в планината, За нас
Огнян Коларов
Планински Водач
Привет приключенци, Казвам се Огнян Коларов. По професия и по призвание съм Планински водач. Обичам работата си, защото ми позволява да се занимавам с любимите ми дейности на любими места. Бих описал себе си като- авантюрист със страст към неизвестното и без компромиси към безопасността! Завърших курса за „Планински водачи“ през 2016г. и от тогава се занимавам активно с водене на групи, най-вече по-трудни туристически терени, граничещи с алпийските. Хобито ми е скално катерене, а любимите ми моменти са вечер около лагерния огън.
Campfire води хората в планината, За нас
Деница Атанасова
Ботаник
Здравейте любители на активната почивка, Казвам се Деница Атанасова Студент последна година по Ландшафтна архитектура, любител на естествените науки и в частност Ботаника. Обичам природата и преходите сред нея. Водена от желанието да предам тази тръпка на повече хора, реших да се включа в екипа на “Campfirebg” ботаник. Любознателна и с приключенски дух, мечтая за балансиран живот в природата. Според мен връзката опознаване – съзнателност е от съществено значение за сближаване с естествената среда и взаимстване на добрите примери, които са навсякъде в живата среда.

Забравена парола? Моля, въведете вашия имейл адрес. Ще получите линк за създаване на нова парола.

Close