Нашата мисия

Campfire води хората в планината, За нас

Мисия

Водим хората в планините.

Визия

Израстваме заедно като общност от активни хора, преодолявайки физически и психически предизвикателства.

Ценности

Водим се от сигурността, професионализма и желанието ти да си активен. Пазим природата и културното наследство и се вдъхновяваме от тях. Помагаме да развиваш двигателна култура, да опознаеш нови места, да си намериш готина компания със сходни интереси и да създадеш незабравими спомени.

Програма “Заедно навън”

Ако вече си бил с нас в планината, от всяко пътуване оттук нататък спестяваш 10%!

Освен това:

10% Отстъпка от наем на екипировка: бивачно оборудване, колела или каяци

10% намаление в магазина за екипировка Outsider-bg.com

Ако искаш първи да научаваш за нашите оферти, може да се абонираш за месечния ни бюлетин, в който ще те информираме за програми, скрити красоти и промоции, или да се включиш във FB групата ни “Около лагерния огън”.

Ще ти предлагаме и участие в томболи с награди, които също ще пускаме веднъж в месеца.

Благодарим ти предварително!

Екип

Нашите високо обучени и oтдадени водачи са на ваше разположение 

Campfire води хората в планината, За нас
Campfire води хората в планината, За нас
Веселин Дургов
Основател, планински водач и екскурзовод
Здравейте природолюбители и естествоизпитатели 🙂 Казвам се Веселин Дургов и съм основател на „Campfirebg”. Израснал съм на кръстопът между Рила, Родопи, Средна гора и Горнотракийската низина. Огромното разнообразие на района обуславя и любовта ми към българската природа. Записах и завърших курс за „Планински водачи” към АПХ (2015г.). След това завърших курс по „Екскурзоводство” (2016 г.). Членувам и в няколко организации със сходна дейност- „Диви Родопи“ и „Планинско спасяване Пазарджик“. През 2019г. "Campfirebg" придоби туроператорски лиценз. Основното за мен е не просто разходки в природата, а човекът и неговия стремеж за развитие! А какъв по-мощен източник на вдъхновение и мотивация от живата природа с нейното съвършенство и баланс? "Campfirebg" нямаше да съществува без подкрепата на Станимира Стефанова.
Campfire води хората в планината, За нас
Любо Георгиев
Маркетинг специалист
Здравейте, аз съм Любен. Освен с водене се занимавам и с маркетинг частта. Мога да опиша себе си с една дума - изследовател. Страстта ми към приключенията по света е съчетана с желанието ми да се уча и преподавам своя опит, едновременно. Зад гърба си имам множество интернационални младежки проекти свързани с неформални обучения и семинари за личностно развитие. Обичам колоезденето и съм голям фен на историята. Имам нестандартен поглед върху маршрутите и туристическите атракции.
Campfire води хората в планината, За нас
Деница Атанасова
Ботаник
Здравейте любители на активната почивка, Казвам се Деница Атанасова Студент последна година по Ландшафтна архитектура, любител на естествените науки и в частност Ботаника. Обичам природата и преходите сред нея. Водена от желанието да предам тази тръпка на повече хора, реших да се включа в екипа на “Campfirebg” ботаник. Любознателна и с приключенски дух, мечтая за балансиран живот в природата. Според мен връзката опознаване – съзнателност е от съществено значение за сближаване с естествената среда и взаимстване на добрите примери, които са навсякъде в живата среда.
Campfire води хората в планината, За нас
Евгения Русева
Педагог- направление детски лагери
Здравейте любители на природата и на активната почивка 🙂 Запален планинар и човек на движението навън! Преподавател по английски език от 2008г. През годините съм организирала и асистирала както преживенчески така и социално насочени лагери – интеграция на деца с увреден слух, общуване между различни етноси и деца от село и града. Учене през изкуство и чрез научни методи. Любимата част от работата ми с деца са лагерите сред природата където можем да общуваме естествено, да споделяме уменията си и да учим един от друг. Едно от местата, в които съм канена като обучител е Центъра за обучение „Бъдеще сега“ в село Гудевица. В момента съм преподавател в „Училището за демократично учене“ гр. София. Обичам да откриваме заедно нещата, които са ни ценни и любопитни и да си помагаме да ги изследваме- истински естествоизпитател!
Campfire води хората в планината, За нас
Пламен Гонев
Фотограф
Здравейте, казвам се Пламен Гонев Занимавам се професионално с фотография от близо 10г. а от 3г. снимам и видеа. Да уловиш светлината, отразена в планината освен, че е изкуство е и велико чувство. За мен природата е дар, която няма господар. Да я снимам и обичам аз мога и с дни в прелестите и с възхищение да бродя!
Campfire води хората в планината, За нас
Огнян Коларов
Планински Водач
Привет приключенци, Казвам се Огнян Коларов. По професия и по призвание съм Планински водач. Обичам работата си, защото ми позволява да се занимавам с любимите ми дейности на любими места. Бих описал себе си като- авантюрист със страст към неизвестното и без компромиси към безопасността! Завърших курса за „Планински водачи“ през 2016г. и от тогава се занимавам активно с водене на групи, най-вече по-трудни туристически терени, граничещи с алпийските. Хобито ми е скално катерене, а любимите ми моменти са вечер около лагерния огън.
Campfire води хората в планината, За нас
Лозан Богданов
Планински водач
Здравейте, казвам се Лозан Богданов, на 34 години съм от София. Занимавам се професионално с планинарство от 2019 година след завършен курс за „Планински водач“, към АПХ. Обичам да прекарвам времето си сред природата, като турист и като професионален гид. Любител ботаник съм. За мен представлява особен интерес взаимовръзката човек- природа. Обходил съм почти всички планини в родината, но все още има диви места, които не съм посещавал и ще се радвам да го направим заедно. Вярвам, че има на какво взаимно да се научим, докато споделяме времето в планината. Щастлив съм, че имам възможността да практикувам професията си и по този начин да допринеса за вашата сигурност и приятно прекарване в планината.

Забравена парола? Моля, въведете вашия имейл адрес. Ще получите линк за създаване на нова парола.

Close